Accountmanager

Iets voor jou? Elke werkdag dezelfde route rijden naar je werk, je auto op dezelfde plek parkeren als de dag ervoor en een kop koffie halen bij je vaste koffiemachine? En daarna het dagelijkse praatje met de receptioniste om vervolgens tot 17 uur achter je bureau zitten?

Of toch maar niet? Liever profiteren van evenveel vrijheid als verantwoordelijkheid, grotendeels zelf je werkweek en rijroute bepalen? Als accountmanager kan dat. Zo bouwen we met elkaar aan onze toekomst.

Het beste aan de baan
 • Vrijheid.
 • Verantwoordelijkheid.
 • Bonusregeling.

Beeld bij de baan
Ontwikkelen en verdelen van bouwmaterialen en oplossingen die het welzijn en de toekomst van ons allemaal verbeteren. En het zijn materialen die we overal en altijd tegenkomen in gebouwen. Materialen die comfort, prestatie en veiligheid leveren. En tegelijkertijd natuurlijk voldoen aan de eisen van duurzaam bouwen, de efficiënte omgang met natuurlijke hulpbronnen en de klimaatverandering. Onze accountmanagers zorgen dat ze zich middenin de bouwwereld bevinden om onze bouwmaterialen aan de man te brengen. Of aan de vrouw natuurlijk. Met een auto van de zaak en goede ondersteuning vanuit de vestiging in jouw eigen regio. En natuurlijk met hun eigen kennis van zaken, overtuigingskracht en klantgerichtheid.

 • Je staat dicht bij de klant
  Letterlijk en figuurlijk. Je bent veel onderweg naar, en bij onze klanten.
 • Je handelt als een ondernemer
  Dus werk je resultaatgericht, alsof het jouw eigen bedrijf is.
 • Je innoveert
  Om uitdagingen met succes aan te gaan, veer je mee in onze snel veranderende wereld.
 • Je bent wendbaar
  Als het gaat om snel beslissen en handelen, ben jij de aangewezen persoon.
 • Je voelt jezelf thuis in een open en betrokken cultuur
  Samenwerking, respect en plezier vind je belangrijk in een werkomgeving.
"Verbinding met je klant staat voor mij op één. Met enthousiasme, kennis van de bouw en meedenken in het bouwproces ontstaat er gunning bij de klant. Samen met de tools die Raab Karcher biedt en onze USP's sta je sterk bij je klant"
Angela Meyners – Accountmanager