Chauffeur

Een lading bouwmaterialen die achterin je wagen schuift, een navigatie die het af laat weten en daar sta je dan: verdwaald in hartje binnenstad terwijl de klant niet verder kan met zijn project. Dat remt letterlijk af.

Gelukkig kennen onze chauffeurs de weg in de bouwwereld. Soepel navigeren ze door de binnenstad van Amsterdam met een 16- of 28-meterkraan óf met hun vrachtwagen over de landweggetjes in de Achterhoek. Na het laden en lossen van het stukgoed zijn de chauffeurs op tijd thuis om aan te schuiven voor het avondeten. Zo bouwen we met elkaar aan onze toekomst.

Het beste aan de baan
 • Maandag tot en met vrijdag.
 • Klantcontact.
 • Gestructureerde werkwijze.

Beeld bij de baan
Als logistieke koploper in bouwmaterialen kom je onze bouwmaterialen overal tegen in gebouwen. Maar voordat ze verwerkt kunnen worden, moeten ze eerst op de plek van bestemming komen. Die bestemming is 9 van de 10 keer een bouwlocatie/aannemerij. En omdat de plek van bestemming en de materialen altijd verschillen, werken we met verschillende type vrachtwagens, uitgerust met laadkranen tot wel 28 meter hoog en met kooiapen. Voor elke klus is er een passend logistiek middel en onze chauffeurs zorgen dat het logistieke proces soepel verloopt. Er wordt gewerkt van maandag tot en met vrijdag. Bij Raab Karcher kennen we zelfs een 4-daagse werkweek.

 • Je staat dicht bij de klant
  Letterlijk en figuurlijk. Op locatie maak je contact met de klant. 
 • Je handelt als een ondernemer.
  Je betrokkenheid en verantwoordelijkheidsgevoel is groot.
 • Je innoveert
  Daarvoor zoek je bijvoorbeeld collega’s op om nieuwe dingen te leren.
 • Je bent wendbaar
  In je wagen en daarbuiten.
 • Je voelt jezelf thuis in een open en betrokken cultuur
  Veiligheid op de werkplek vind je belangrijk, net als welzijn op het werk.
"Wat het leuk maakt is de sfeer onderling op de werkvloer, en de hele bouw wereld op zich. En wat het rijden betreft is het gevoel van vrijheid heerlijk. En in mijn geval het werken op hoogte vind ik een hele mooie uitdaging"
Sander Wempe – Chauffeur