Commercieel medewerker binnendienst

Zie jij het gebeuren? Dat een klant ontevreden de telefoonverbinding verbreekt omdat jij ‘nee’ moest verkopen? Of dat na een grote order bouwmaterialen het klantcontact abrupt stopt?

Jij niet. Met de combinatie van ongekende klantgerichtheid en de topkwaliteit van onze bouwmaterialen is er altijd een oplossing als je commercieel medewerker binnendienst bent. En aftersales is óók sales. Zo bouwen we met elkaar aan onze toekomst.

Het beste aan de baan
 • Direct klantcontact.
 • Verantwoordelijk voor relatiebeheer.
 • Mooi groeiperspectief.

Beeld bij de baan
Of het nu gaat om de verkoop en distributie van bouwmaterialen, tegels of sanitair: Wij doen het. De verkoop van producten en diensten gaat natuurlijk niet vanzelf. Daarom zijn er, naast de bouwshops, meerdere salesafdelingen verdeeld over de 5 verschillende werkmaatschappijen. Wie onze klanten zijn? Denk aan kleine en middelgrote bouwbedrijven, particuliere bouwprojecten en grote concerns. Onze producten zijn geschikt voor zowel nieuwbouw en modernisering als voor de inrichting van woonruimtes. En dat weten onze commercieel medewerkers binnendienst als geen ander over te brengen op onze klanten en prospecten.

 • Je staat dicht bij de klant
  Voor de beste resultaten, neem je plaats op de stoel van de klant. Bijna letterlijk.
 • Je handelt als een ondernemer
  Dus begrijp je dat de verkoop niet stopt bij de transactie. Maar dan eigenlijk past begint.
 • Je innoveert
  En dat betekent dat je nieuwsgierig bent en ook graag leert van anderen.
 • Je bent wendbaar
  Nieuwe producten of uitdagingen omarm jij.
 • Je voelt jezelf thuis in een open en betrokken cultuur
  In diversiteit zie je de voordelen en je gelooft in jezelf én in de mensen om je heen.
"Het is een afwisselende baan waarbij je constant wordt uitgedaagd de juiste commerciële afweging te maken. Je kunt écht een meerwaarde zijn voor de klant en hierdoor haal je veel voldoening uit je werk. "
Wesley Assink – Commercieel Medewerker Binnendienst