Medewerker Magazijn

Onze magazijnmedewerkers zorgen dat deze doemscenario’s ook echt doemscenario’s blijven. Zij weten precies hoeveel bouwmaterialen er zijn en waar in het magazijn ze liggen. Inkomende en uitgaande goederen worden strak gecontroleerd en de voorraad wordt bijgehouden. Zo bouwen we met elkaar aan onze toekomst.

Het beste aan de baan
 • Op tijd thuis voor avondeten.
 • Opleidingsmogelijkheden (ook BBL).
 • Werken met diverse producten.

Beeld bij de baan
Met duizenden verschillende bouwmaterialen liggen onze magazijnen en distributiecentra tot de nok toe vol. Denk aan systeemoplossingen voor de droogbouw, daken en gevels. Maar ook aan hout- en bouwelementen en zelfs een speciaal assortiment voor natuurlijk bouwen. Niet alles ligt in 1 magazijn: we hebben 5 werkmaatschappijen, 11 distributiecentra, en meer dan 50 vestigingen in Nederland. Hiervandaan worden onze klanten bevoorraad. En… tevreden klanten beginnen in het magazijn. Onze magazijnmedewerkers verzamelen snel en goed de juiste materialen en houden de voorraad nauwgezet bij. Binnenkomende goederen worden in ontvangst genomen en gecontroleerd. Met hun heftruck of zijlader leggen de magazijnmedewerkers de nodige kilometers in het magazijn af.Voor logistiek talent dat het vak van magazijnmedewerker onder de knie wil krijgen, zijn er bij ons mogelijkheden om opleiding en werk te combineren (BBL).

 • Je staat dicht bij de klant
  Een tevreden klant begint in ons magazijn.
 • Je handelt als een ondernemer
  Dus ga je altijd voor het beste resultaat.
 • Je innoveert
  Daarvoor grijp je uitdagingen met beide handen aan. 
 • Je bent wendbaar 
  In je heftruck/zijlader en in jouw werkhouding.
 • Je voelt jezelf thuis in een open en betrokken cultuur
  Veiligheid op de werkplek staat voor jou voorop, net als samenwerken.
"Ik heb voor deze baan gekozen omdat het werken in het magazijn mij aanspreekt. Je leert heel veel verschillende materialen kennen zoals isolatie, pannen, hout, tegels, etc. Ook vind ik dit werk leuk, omdat je als magazijnmedewerker veel afwisseling hebt, zoals oders picken, vrachtwagens lossen of een trailer laden"
Youri Wigger – Medewerker Magazijn