Tegelgroep Nederland (TGN) opent nieuw Distributiecentrum

Sandor Hendriksen (Logistiek Manager TGN) en Bas van Doorn (HR Business Partner TGN) vertellen trots over de realisatie en opening van het nieuwe distributiecentrum van TGN in Bemmel. De voorraad die eerst verspreid lag over drie verschillende magazijnen ligt nu allemaal samen in één groot nieuw magazijn.

TGN heeft hiermee weer een grote stap gezet in de verdere verbetering van de organisatie, om de klanten nog beter van dienst te zijn. Het pand is ongeveer 20.000 vierkante meter en biedt naast meer ruimte ook veel innovatieve machines en uitrusting om alle medewerkers een prettige, veilige en gezonde werkomgeving te bieden en de fysieke belasting verder te beperken.

Sandor en Bas vertellen dat er een zeer intensieve voorbereiding, samenwerking en grote inzet van iedereen is geweest om tot dit geweldige resultaat te komen. Het laatste weekend van maart 2020 hebben 100 medewerkers met 32 vrachtwagens naar Bemmel op en neer gependeld om ruim 15.000 pallets af te leveren. Om het gewicht van die 15.000 pallets te kunnen dragen is er een speciale vloer aangelegd en zijn er vele voorzieningen getroffen.

In het nieuwe distributiecentrum zijn dagelijks ongeveer 50 medewerkers met veel enthousiasme actief aan de slag om de klanten zo goed mogelijk te bedienen. Het is een hechte club die iedere dag opnieuw gezamenlijk de schouders eronder zet.

TGN is continu op zoek naar betrouwbare, nieuwe collega’s om verdere groei te realiseren. Voel jij je aangesproken? Raadpleeg dan de vacatures of neem contact op!