Saint-Gobain: Top Employer voor de vierde keer op rij!

Uit het grondige, onafhankelijke onderzoek is gebleken dat Saint-Gobain uitstekende arbeidsomstandigheden biedt, talent koestert en ontwikkelt op alle niveaus van de organisatie en op Human Resources-gebied naar voren komt als een leider die zijn personeelsbeleid voortdurend blijft ontwikkelen en optimaliseren. Het Top Employers Institute heeft beoordeeld wat Saint-Gobain haar werknemers biedt op onder meer het gebied van cultuur, talentontwikkeling, leiderschap en beloning.

Het Top Employers Institute is een onafhankelijke organisatie die de arbeidsvoorwaarden van toonaangevende werkgevers wereldwijd beoordeelt, gemeten tegen een internationale standaard. In het kader van de Top Employersprocedure doorlopen de deelnemende bedrijven een uitgebreid onderzoek. Een onafhankelijke partij toetst vervolgens de antwoorden. Om een certificering te krijgen, moet je als organisatie aan een hoge standaard voldoen.

Een mooie erkenning voor ons HR-beleid waar we erg trots op zijn! Tevreden en betrokken medewerkers zijn de basis voor een gezonde bedrijfsvoering. Wij werken er voortdurend aan om de meest uitdagende en plezierige werkomgeving te creëren voor onze mensen.

Onze grote dank gaat uit naar iedereen die zich hiervoor heeft ingezet!