Ramona Zito en Reinate Gijsberts winnen EHS Challenge 2018!

EHSYES 

De eerste editie van de EHS-Challenge mag met trots een succes genoemd worden!

Op 9 oktober hebben wij de internationale EHS dag 2018 gevierd. Hiervoor heeft Saint-Gobain onder andere de EHS Challenge bedacht. De EHS Challenge is bedoeld om alle medewerkers te stimuleren om onze doelstellingen op het gebied van Veiligheid, Gezondheid en Milieu te behalen en het bewustzijn bij alle mensen te vergroten.

In de periode voorafgaand aan de internationale EHS dag hebben alle medewerkers van Saint-Gobain Building Distribution Benelux de mogelijkheid gekregen om vernieuwde en creatieve ideeën en/of verbeteringen te bedenken op het gebied van EHS (milieu, gezondheid en veiligheid). Van de 20 inzendingen heeft de jury, bestaande uit de Directie, OR, Facilitair en EHS een TOP 3 samengesteld, waarbij met name gekeken is naar originaliteit en uitvoerbaarheid.

De uiteindelijke winnaar hebben onze medewerkers zelf bepaald, door ruim 200 stemmen uit te brengen. Ramona Zito en Reinate Gijsberts, van de afdeling Marketing & Inkoop sleepten met hun Raab Fit Challenge uiteindelijk de eerste prijs binnen. Op donderdag 8 november nam Ramona in feestelijke sfeer de EHS-award in ontvangst, die uitgereikt werd door Dave Adams (HR Directeur) en Bas van Doorn (EHS Manager). De Raab Fit Challenge is bedacht om alle medewerkers uit te dagen om zo gezond mogelijk te leven. De komende periode zal in goed overleg het winnende idee zoveel als mogelijk verder worden uitgewerkt. De overige ideeën worden uiteraard ook meegenomen in de verdere vormgeving van ons EHS beleid.

Ramona en Reinate, namens de jury en de organisatie: van harte gefeliciteerd!

Uitreiking EHS