Showroom adviseur

Een piepend keukenkastdeurtje, een losliggende badkamertegel, een barst in de spiegelkast. Nog niet eens gesproken over een potentiële klant die in onze showroom, die al een tijdlang vragend om zich heen kijkt. Krijg jij al kippenvel?

Een showroom die niet representatief is voor onze droomkeukens en -badkamers… dat kost klanten. Onze showroommedewerkers snappen dit als geen ander en zetten alles op alles om dit te voorkomen. Klantgericht benaderen en adviseren zij onze klanten, en zorgen ze dat de showroom altijd om door een ringetje te halen is. Zo bouwen we met elkaar aan onze toekomst.

Het beste aan de baan
 • Ruimte voor eigen inbreng.
 • Meebouwen aan droomkeukens of -badkamers.

Beeld bij de baan
Naast de bouwshops en distributiecentra, hebben 3 van onze 5 werkmaatschappijen showrooms. Hier wordt op een sfeervolle manier ons brede assortiment van keukens, tegels en sanitair getoond. De showrooms zijn de plek waar klanten de laatste trends vinden, voor elk budget. Dit is de plek waar zij de vele leverbare opstellingen en stijlen kunnen bekijken en vergelijken. Tegelijkertijd is het de werkplek van onze showroommedewerkers, hier voorzien zij onze klanten van professioneel advies, waarvoor ruim de tijd kan worden genomen. Over de klanten gesproken, afhankelijk van de werkmaatschappij kan dit de consument zijn maar vaker zijn dit installateurs en badkamerspecialisten. Als showroommedewerker is er bij onze organisatie veel ruimte voor eigen inbreng.

 • Je staat dicht bij de klant
  Jouw werkplek is daar waar de klant ook is. Je bent ons visitekaartje.
 • Je handelt als een ondernemer
  Jouw doelstellingen zijn ambitieus en jouw prioriteiten juist.
 • Je innoveert
  Nieuwe producten op de markt? Je bent de eerste die het weet.
 • Je bent wendbaar
  Dus ook dynamisch, energiek, snel en flexibel.
 • Je voelt jezelf thuis in een open en betrokken cultuur
  Dat betekent onder andere dat je de tijd neemt om te luisteren en te ondersteunen.
"Raab Karcher is een samensmelting van personeel en de wensen van onze klanten. Het bijhouden van de nieuwe ontwikkelingen, producten en trends houd je actief. Je creatieviteit en orginaliteit gebruiken om de wensen te vertalen naar het ontwerp van keuken en badkamer is een fantastisch proces. De samenwerking van het hele bedrijf voor een prachtige resultaat is een must. daarbij is de keuken of badkamer 'maar' het begin. Met alle expertise en producten kunnen we voor een complete verbouwing zorgen! De uitdaging, de ontwikkeling en zeker het contact met ons team en onze klanten zorgen ervoor dat ik graag bij Raab Karcher werk. "
Barry Hovens – Showroom adviseur