Meer dan 600 detaillisten, 85 bouwmaterialenhandelaren, 35 (inter)nationale franchise- en formule-organisaties, alle grote tegelzettersbedrijven en inmiddels 80 handelaren in sierbestrating en buitenvloeren behoren tot onze imposante klantenkring. Dit maakt ons als wholesaler, importeur en product- en conceptontwikkelaar de meest vooraanstaande speler op de markt van keramische wand- en vloertegels met een volledig dekkend distributienetwerk in Nederland en België.

Als marktleider en specialist wil Tegelgroep Nederland voortdurend voorop blijven lopen, zowel in de retailmarkt als de projectenmarkt. Dat lukt ons vooral dankzij onze service, kwaliteit, betrouwbaarheid en constante drang om nieuwe producten en diensten te ontwikkelen. We beschikken over een uitgebreid internationaal netwerk van producenten en professionals. Van onze dealers maken we trendsetters door hen optimaal te ondersteunen, vooral met onze eigen concepten waarvoor we een doeltreffende marketingstrategie hanteren. Bijzonder en succesvol daarbij zijn onze partnerships met autoriteiten op het gebied van (interior) design en wonen, zoals internationaal gevierd topontwerper Piet Boon en het toonaangevende vtwonen. Met onze custom made tegeloplossingen zijn we professionele projectteams van exclusieve projecten en bekende namen van o.a. Hilton, Hema, Albert Heijn en Audi optimaal van dienst.

Tegelgroep Nederland is gevestigd in Andelst, in het hart van de Betuwe, tussen Tiel en Nijmegen.

 

Volop mogelijkheden om je te ontwikkelen.
Grootse merken & grootse klanten.

Werken bij Tegelgroep Nederland

Als Tegelgroep Nederland zijn wij in keramische wand- en vloertegels kwalitatief en kwantitatief marktleider in Nederland en dit willen wij graag zo houden. Onze ideale collega is toegewijd en voelt zich als een vis in het water in een moderne B2B performance excellence cultuur. Tegelgroep Nederland zoekt namelijk constant nieuwe manieren om haar klanten, zowel nationaal als internationaal, zoveel mogelijk service, kwaliteit en betrouwbaarheid te bieden. Kom jij ons helpen om voortdurend voorop te blijven lopen? 

Bas van Doorn – HR Manager Tegelgroep Nederland