TegelMegaStore is een unieke (online) tegelzaak waar tegels en aanverwante producten verkocht worden. Er zijn 5 vestigingen, in Breda, Tilburg, Den Haag, ‘s-Hertogenbosch en Zaandam. Daarnaast wordt een selectie van het assortiment 24/7 aangeboden via www.tegelmegastore.nl.

De vestigingen van TegelMegaStore zijn onderdeel van de Nelemans Groep, een groothandel in Bouwmaterialen.

Specialist in tegels voor in huis

TegelMegaStore heeft een mega assortiment voor badkamer, keuken, toilet, woonkamer, hal en slaapkamer. Door de vele effecten, vormen, kleuren en afmetingen is er ruime keuze voor iedereen. De focus ligt vooral op hoogwaardige keramische tegels. Keramische tegels zijn namelijk duurzaam, gemakkelijk schoon te houden en bijna volledig onderhoudsvrij. Daarom zijn ze ideaal voor in jouw huis. Bovendien is er ook qua uitstraling, vormen en afmetingen genoeg keuze. Denk bijvoorbeeld aan keramische houtlook tegels; ze geven het warme effect van hout en daarbij geniet je van de waterdichte- en krasbestendige eigenschappen van het keramische materiaal. De keramische houtlook tegel is daarom ook erg populair in ruimtes zoals de badkamer of het toilet. Vroeger was het behoorlijk lastig om een houten vloer of wand te creëren, maar met de juiste keramische tegel is dat geen probleem! Ook keramische betonlook- of marmerlook tegels geven een prachtige uitstraling aan de ruimte.

Tegel accessoires

Bij de aanschaf van nieuwe tegels heb je natuurlijk ook accessoires nodig. In ons assortiment vind je daarom vele soorten tegel accessoires. Van tegellijm tot aan voorstrijkmiddelvoegmiddelsiliconenkittenafdichtsetstegelreiniger en tegelgereedschap; je bestelt alles gemakkelijk online. Laat je bestelling thuisbezorgen of kom het afhalen in één van onze showrooms met tegel outlets.

Wanneer je alle tegels en tegel toebehoren in huis hebt, kun je direct aan de slag met het leggen of zetten van jouw gekozen tegels. Nadat het tegelwerk af is, kun je aan de slag met schoonmaak en onderhoud. Wanneer je kiest voor keramische tegels, is dit erg gemakkelijk bij te houden. Laat je adviseren door onze tegelexperts over de beste benodigde accessoires voor je project. Ook adviseren we je graag over de beste tegelreinigers en het onderhoud van jouw gekozen tegels. Je wilt natuurlijk zo lang mogelijk genieten van prachtige tegels die eruitzien als nieuw. Neem gerust contact op met onze specialisten of kom langs in één van onze vestigingen voor advies en inspiratie.

Onze merken

In ons assortiment vind je vele hoogwaardige en innovatieve tegelmerken. Van Aleluia en Aparici tot aan CaesarFlavikerPamesaPastorelliRagnoRakSerenissima en nog veel meer. Binnen de diverse merken kun je ook kiezen uit enkele tot vele series. Dit is ideaal voor wanneer je iets specifieks zoekt. Mis je een merk of serie in ons assortiment? Neem dan contact met ons op. Wij kijken graag naar de mogelijkheden om de gewenste tegels alsnog te leveren.