Verkoopmedewerker Bouwshop

Zie jij het gebeuren? Dat een zzp’er jouw bouwshop met lege handen verlaat, al peinzend hoe hij zijn klant het slechte nieuws moet vertellen? Want zonder de juiste bouwmaterialen, kan de klus simpelweg niet geklaard worden.

Een verkoopmedewerker bouwshop die uit het juiste hout is gesneden, laat dit natuurlijk nooit gebeuren. En dus zeker de verkoopmedewerker van onze bouwshops niet. Met de klant voorop en kennis van zaken worden successen geboekt voor alle partijen. Zo bouwen we met elkaar aan onze toekomst.

Het beste aan de baan
 • Direct klantcontact.
 • Gastvrouw-/heer van je eigen shop. 
 • Verantwoordelijk voor het hele verkoopproces. 

Beeld bij de baan

Met alle 5 werkmaatschappijen staat de teller in totaal op meer dan 50 vestigingen. Deze winkels zijn verspreid door heel Nederland. We zijn de koploper in handel in bouwmaterialen. Onze bouwshops worden drukbezocht door b2b-klanten, voornamelijk ondernemers en zzp’ers. En ja, natuurlijk komen zij langs om de beste bouwmaterialen aan te schaffen zodat ze hun klus kunnen klaren. Maar de eerlijke en onderbouwde adviezen van onze verkoopmedewerkers zorgen dat de ondernemers en zpp’ers weer terugkomen naar onze bouwshops. Simpelweg omdat de adviezen van onze verkoopmedewerkers bouwshop gebaseerd zijn op kennis van de materialen en de bouwwereld, afgetopt met een vleugje commercie.

 • Je staat dicht bij de klant
  Als geen ander begrijp je wat onze klant wil en weet je wat er nodig is om dat te bereiken.
 • Je handelt als een ondernemer
  Dus toon je eigenaarschap en voel jij je thuis búíten de comfortzone.
 • Je innoveert
  En dat vraagt lef om fouten te maken. En het vermogen om van die fouten te kunnen leren.
 • Je bent wendbaar
  Geen rondjes draaien tot je duizelig wordt, wel nieuwe uitdagingen aangrijpen met beide handen.
 • Je voelt jezelf thuis in een open en betrokken cultuur
  Communiceren, samenwerken en delen is jouw manier van werken.
"Wat mij enthousiast maakt? Als een klant enthousiast ‘'mijn'' winkel uitloopt met een goed advies en een mooie aankoop! Wat is jouw uitdaging? "
Denny Dingemanse - Verkoopmedewerker bouwshop