Vestigingsmanager

Wat als de deuren van de bouwshops te laat opengaan? Of als op de binnendienst de telefoon te laat wordt opgenomen? Het is een doemscenario en tegelijkertijd een realistisch scenario, zeker als onze bouwshopmedewerkers en commercieel medewerkers niet weten wat er van ze wordt verwacht.

En wanneer er iets wordt verwacht. Gelukkig kunnen we altijd rekenen op onze vestigingsmanagers. Zij staan aan het roer bij onze ruim 50 vestigingen en sturen het personeel op de vestiging aan. Duidelijk en mensgericht. Met elkaar gaan we voor het beste resultaat. Zo helpen we onze klanten – veelal zzp’ers uit de bouwwereld - om elke klus te klaren. Zo bouwen we met elkaar aan onze toekomst.

Het beste aan de baan
 • Combinatie commercie en leidinggeven.
 • Verantwoordelijk voor je eigen vestiging.
 • Elke werkdag is anders.

Beeld bij de baan
Raab Karcher, Galvano, De Jager-Tolhoek, Tegelgroep Nederland en Van Keulen. Als we alle vestigingen van deze werkmaatschappijen optellen, komen we nu al boven de 50 uit. Dat maakt ons tot de koploper in de bouwmaterialenhandel. De klanten die onze vestigingen bezoeken zijn hoofdzakelijk ondernemers en zzp’ers die, net als wij, gaan voor het beste resultaat. En dus voor de beste bouwmaterialen. Tegelijkertijd stellen de klanten prijs op advies en vinden zij het fijn dat we dicht bij onze klant staan. Korte lijnen dus. Onze vestigingsmanagers zijn de drijvende kracht achter het succes van de vestigingen. Zij sturen de teams aan en zorgen dat de klanten worden geholpen zoals we zelf ook geholpen willen worden: klantgericht, adviserend en door net een stap extra te zetten. Waar nodig geeft de vestigingsmanager zijn/haar mensen daarvoor een duwtje in de rug. Succes is immers een teamprestatie.

 • Je staat dicht bij de klant
  Je begrijpt de klantwensen, anticipeert erop en voldoet.
 • Je handelt als een ondernemer
  Jouw vestiging is jouw toko. Op die manier run je de vestiging.
 • Je innoveert
  Veranderingen in de (lokale) markt, bij klanten of technologieën? Je veert soepel mee.
 • Je bent wendbaar
  Uitstellen is geen optie. Je handelt snel en energiek.
 • Je voelt jezelf thuis in een open en betrokken cultuur
  Leidinggeven doe je met moed én vanuit jouw hart.
"Als Vestigingsmanager zijn het sturing geven aan medewerkerstevredenheid en klantgerichtheid de elementen waar ik veel voldoening uithaal. Doordat we hier de focus op kunnen leggen krijgen we ook veel positieve feedback van onze klanten. Het mooie van deze baan is dat je de kansen, mogelijkheden en tools krijgt om samen met je team te ondernemen. "
Kees de Visser - Vestigingsmanager